Adventure

Kinect Adventure, try it om ni inte har gjort det! Börjar känna lite träningsvärk i benen och av någon konstig anledning i höfterna. Nu har det blivit springning varannan dag och kinect emellan. Förhoppningsvis kommer det att börja hända saker. yes people jag vill gå ner i vikt (och få iaf några av mina muskler tillbaka) and thats that. Jag hatar att springa men har man lovat att vara med i vårruset så har man :( Vi får ju iaf en picknickkorg!

Idag blire plugg, analysera bilder är najs, sen drar jag till Bergvik för att införskaffa vuxendricka inför helgens galenheter. Blir nog kanske att kolla på någon klädesplagg också.. eheee. Och jag får inte glömma dammsugningen. Lord det är ju höjdpunkten på min dag idag!

Books here I come.
Bye


its true

School sucks but you don't.


vart tog vägen vägen?

Nej men vart tog solfan vägen? Fast kanske lika bra att den gömmer sig lite just nu, så slipper jag längta ut när jag sitter inne och pluggar. Kanske får mer motivation att skriva nu! men troligen inte.
Idag blire plugg plugg, träning och sen bio med brudar och fin pojke! bra slut på dagen tycker jag. Red riding hood blire. Mina förväntningar är höga så nu får den leva upp till det!

Blir inget egokort idag inte. (Mitt hår är inte min vän idag) Så ni får en bild på fisen. My crazy katt Dexter.



Too cool for school

Nu sitter man här på Uni igen och ska försöka hitta driven att skriva en fucking c-uppsats. Det går sådär damer och herrar. Tänkte iaf skriva klart teorin så jag och min kära partner Angie kan gå vidare med metod. Så roligt har vi!

Måste också berätta, igår hade jag och min kära pojkvän a true love moment, vi satte ihop en IKEA möbel UTAN att börja bråka. En IKEA möbel med MÅNGA delar och skuvar. Är det äkta kärlek så är det! Jag fixade också balkongen så nu ser den extra somrig ut med blommor och ljus och helt skräpfri. YES I CAN.
Blir nog till att lägga upp en bild på allt detta ikväll så ni får skåda underverket.

Now back to the books!

Bye. *HOST*

Löve



Jag älskar dig.
Fullbilder på fest, löve it!

Glader påsker

Glad påsk på er!
Idag har jag avnjutit buffé på pärlan i Lysvik, glass på vår släktings glasscafé, shoppat på loppis och sedan åkt runt och kikat lite på konstrundan. Härlig dag med pappa, Karin och mina två systrar!

Nu (försöker iaf) gör jag mig festfin för systers 25 årsfest, tha party to be on ikväll, och saknar mina öl som ligger i älsklings bil men han kommer snart så jag överlever förhoppningsvis ett litet tag till.
Hoppas alla har en fin fin dag i solen och så kanske vi syns i dimman i metropolen Torsby ikväll!


Bye *HOST*


Big spender

Vem älskar inte löning! Idag har jag och babe varit på stan och shoppat i solen. Gjorde några fynd och Jonathan lyckades till och med att hitta sig ett par brallor.
Nu ska jag göra något som alla älskar att göra en solig fredagskväll, nämligen städa! give me a whop whop... Men först blire lite obligatoriskt slapp i soffan. Löve it.

Tog också en bild på mina fynd som en riktigt bloggerska. eller?


Eftersöker

Eftersöker någon söt person som vill hjälpa mig med designen på min blogg (typ sofia eller jessica, ehee.) Mitt tålamod existerar inte när det gäller sånt här. Lyckades fixa bakgrund och ändra stil på headern. Thats as far it goes man. Lönen är en påse gifflar brudar. come on gifflar!

Nu ligger jag i min bästa vän, sängen, och smälter den gudomliga middagen från subway. Gött vare! Jag har nu officiellt tagit påsklov, även om det ändå ska skrivas på c-uppsatsen i påsk. wuhäää. får tröstäta med påskgodis.

Här är ett klipp på "computer says no". wunderbar! http://www.youtube.com/watch?v=0ZAoMv_QnAU
*HOST*


Grand opening

Ladies and gentlemen, welcome!

En ny tidsera har börjat för jag, Sanna Henriksson, har startat min alldeles egna blogg. Applåder inte nödvändiga men alltid uppskattade.

Denna gång ska jag faktiskt FÖRSÖKA skriva inlägg så ofta som möjligt och inte upprepa fiaskot (gemensam blogg med fiapia, fia skrev ungefär 99% av inläggen).
BARE WITH ME, säger jag bara.

Bloggens namn är ett awesome namn för det är ett citat från Little Britain, alla som inte vet vad det är borde skämmas och snabbt ta reda på det! Skulle ha hetat pandoras ask, mammas fantasktiska idé, men det var upptaget såklart. Men jag tycker detta namn är ännu bättre så tack angie för hjälpen! 

Thats all for now
Godday! 




 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0