sweet victory

C-uppsatsen är godkänd! Me and Angie did it!
Nu tycker jag att solen kan titta fram så sommaren kan börja!






Hej jag söker jobb

Usch vad jag inte gillar att ta jobbkort. Le sådär läskigt och stelt.."Heeej ge mig ett jobb snääälla..."



Jag söker och söker jobb. Men har bara fått avslag än så länge, bara från två iofs. De andra har inte orkat höra av sig. Det är jobbigt att skicka förskrivna mail..

Imorse var jag till angie för att fixa lite mer med uppsatsen. Det är verkligen inte roligt med den längre.

Nu vill jag göra något kreativt.. blir kanske ett smycke eller om jag fortsätter på min klänning eller lapptäcke. Det blir nog en bra dag idag :)

Peace out!

Summertime

Det är nästan dags för sommarlov! Den här veckan ska jag och angie komplettera på uppsatsen och sen får vi G och en fucking kandidatexamen i kommunikation och media. det är de värt tycker man ju!

Jag är värdelös på att blogga just nu men stå ut kära läsare. Har inte haft så mycket att skriva om och inte hunnit/orkat. Haft examensfest i fredags vilket var mys och så har jag grillat och solat. Det var min helg (Y).

Nu ska jag skriva om profilering.

Bye.


update

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera men har haft långledigt i helgen och eftersom det varit fint väder har jag inte orkat sitta vid en dator. Finns ju ett liv därute också..

Helgen har varit mysig med släktbesök och grillning, solat har man gjort med och läst böcker vilket jag tycker om massa mkt.
Läste ut den nyaste true blood boken och jag var nöjd med den och sträckläste den som med alla andra men den var inte i samma klass som dom andra har varit. Iofs, har man skrivit 11 böcker om samma karaktärer är det okej att få lite idétorka. Väntar spänt på nästa som jag bara antar kommer!

Idag har jag varit till uni med angie, vi skrev lite om den uppsats vi ska opponera på och nu ser jag på teve och dricker kaffe. Gött att få vara lite småledig.

Håller också tummarna för jessica. detta kommer gå galant bruden! :)

Peace out.

määh

Nu får det bära eller brista. C-uppsatsen inlämnad till examinatorn. Känns... hmm. vet inte hur det känns. Angelica gjorde något ljud förut som summerade upp känslan ganska bra.. Något ångest/frustrerande/suck ljud.



Hey jag är trött
ungefär 400 spänn gick det åt att skriva ut skiten. Färgkopior is dyyyrt på karlstad universitet.

final day

Idag damer och herrar är det sista dagen jag och angie ska sitta och ordbajsa på uppsatsen. Idag ska den in till examinator! uujameja.

Igår hade jag migrän from hell så angie lät mig åka hem tidigare medan hon fortsatte att plugga. får nog köpa henne gifflar eller något för hon är så snäll och duktig!
Jag mår lite bättre idag men har feber och sån där mysig vanlig huvudvärk. Klart jag ska bli sjuk dagen då vi lämnar in. Min kropp börjar nog känna av all stress.

Wish us luck!

RSS 2.0