blö

Sista dagen med stenplugg på c-uppsatsen. Imorgon ska den in. buuu

Så idag 08.00 - FOREVER på uni igen.



Jag ser massa trött ut (vilket jag är) men där är håret. Jag tycker det är ljusare in real life så att säga. Här ser det mest.. grått ut :P


scissors

Sitter i skolan och finslipar på vår kära c-uppsats. Kom lite senare hit för jag var hos frissan och fixade frillen. Nyklippt och nyfärgad! en lite blondare sanna.. Blir nog en bild senare när jag kommer hem.

Jag vill hem och läsa klart min bok och t.o.m diska. ALLT är roligare än c-uppsats. Men istället blir det att sitta här någon timme till och sen dra hem och sitta fler timmar med denna. yyyyyysch.

Peace out.


going downtown

Skickade in analyserna igår och var inte nöjd alls men men, det blir framtida sannas bekymmer.
Nu ska jag ner till stan och köpa en morsdags present och en present till jonathans bror. Sen ska jag STÄDA skiten ur vår lägenhet, den är inte alls ren. Och sen ska jag nog fortsätta på mitt lilla projekt.. har börjat göra ett lapptäcke, något jag velat gjort länge nu så iförrgår tog jag tummen ur och började!

Nu väntar bussen. Ha en bra lördag!

Peace out.

update

Analyserna går segt framåt så jag tog en paus och cyklade iväg till Ica för att handla middag. Kyckling och bulgurmix blir det. gött mos. Jag köpte en liten treat till mig själv också, hallon och blåbär smoothie. Its sooo good.



Back to the analyser, this will go in the pooper!

final countdown

Har precis kommit hem från ett möte med handledaren. Det gick bra antar jag. Jag och Angie kommer få lämna in den till examinatorn om vi fixar lite saker innan torsdag. Bara att ordbajsa och fixa småsaker så kommer nog detta gå vägen också.

Nu ska jag skriva klart mina analyser som ska in 23.00 ikväll. Får se hur det går.. har ju mitt kaffe och min kisse bredvid mig som stöd!

Man kan ju hitta en skönare plats att chilla på. Dexter ska ALLTID ligga vid en när man sitter vid datorn. Dock är det lite mer plats på Jonathans databord men uppskattar att Dexter masar ner sig på minimal plats bara för att vara nära mig :)



Katt+kamerablixt= sexy look


kaffepaus

Jag hittar alla livsviktiga kunskaper på mina muggar, gör inte ni?





I love books

Idag ska jag plugga stenhårt på mina analyser för om jag varit duktig blir min belöning denna!
Fick den på posten igår och jag bara längtar efter att få öppna den och sugas in i den. (höhö kul ordval)






blö

Så jävla ovärt.


Jag har aldrig varit med om en mer tidskrävande och energisugande uppgift som c-uppsatsen. Plus att jag har två litteratur analyser vid sidan om som måste vara klara på fredag. PLUS att jag måste hitta ett jävla jobb så jag inte hamnar på gatan.
JAG KAN INTE ANDAS.
Det börjas kännas riktigt mycket nu och jag vill bara... ärligt talat vet jag inte vad jag vill. Resa, lyssna på musik, läsa alla böcker i världen och aldrig sluta pussa på Jonathan kanske. vem vet. inte jag iaf.
deppinlägg men detta skiter jag i för det är min blogg och inte er.

Jonathan har åkt iväg för att jobba för sin far och jag saknar honom redan. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på någon dålig film och längta till helgen då älskling kommer hem igen och jag ska umgås med min mamma som är bäst i världen.

peace out.

final

Idag är dagen då vi ska skicka in final c-uppsatsen till vår handledare. Nästan final uppsats iaf. Vi får tillbaka den på fredag och sen har vi några dagar att fixa det sista innan den ska in till examinatorn. yyyyysch vill inte.

Så gissa vad det blir idag? PLUGG. Sen mer plugg när jag kommer hem.

Ni får ursäkta detta tråkiga inlägg men jag har ett tråkig liv for the moment.

peace out!

crash

Angelica citerar daily bibelcitat från sin nya mobil. Jag skriker på innehållsförteckningen.

a total meltdown is near.



beautiful day

Min kalender idag! Universitetet från 08.30 till FOREVER.


sleepy

Idag är jag trött. Idag är det tråkigt väder. Idag är det c-uppsats plugg och dikt/prosa analys plugg. Måndag är ingen bra dag och har en känsla av att ingen dag den här veckan kommer vara en bra dag.
Jag pressar ut sista energin jag har kvar och försöker skriva.

Min helg var helt okej. Igår var jag och Jonathan hemma hos hans familj och firade hans lillasyster som tagit konfirmationen. Smörgåstårta is tha shiet. Hans familj är mysig och har massa djur. I like!

Nej men ju blir det att skriva på c-uppsats. whopi freakin do.

peace out.


"Än är vi inte körda i grus"

Visa ord från min c-uppsats partner!
Nu har vi precis varit på möte med vår handledare Johan. Han verkar optimistisk men han skulle säga vad han "verkligen tycker" nästa vecka. Det låter... inge bra. Men men. Nu har vi lite mindre än en vecka på oss att skriva klart skiten och det är massor att göra. PLUS att idag får kära sanna litteraturtentan också som ska vara klar om exakt en vecka. C-uppsats och analys av dikt och prosa. Det är den här veckan jag kommer få känna att jag lever!

Lets go Angie and Säna!


My second home

Sitter på universitetet IGEN och skriver på c-uppsatsen. Nu på förmiddagen har jag och Angie lyckats få till en innehållsförteckning och fixa layouten m.m. Detta är värt applåder eller gifflar! Word + Sanna är inte en bra kombo....
Snart är de lunch och sen mer plugg fast i ett bokat rum. Ostört och bra.

Vill hem och leka med Dexter.


superheroes

Dagen:



Äta kommer utan tvekan att gå bäst!

kaffe kaffe kaffe

Idag gick mitt alarm igång och jag var i skolan runt halv 9 redo för en hälig dag med massor av plugg! eller kanske inte... Det har blivit lite skrivet idag, vi har börjat på resultatet och diskussion så det bådas gott. Nu har vi haft lunch (macka och morötter), fick en chokladkaka av studentkåren och nu sitter vi här igen vid en varsin skärm på skolans underbara bibliotek i dessa underbara stolar. Livin tha dreeam!

Vad vore en pluggdag utan kaffe...




mobil meet baseballbat

Idag skulle jag har varit i skolan och pluggat med Angie men vaknade imorse nååågra timmar senare än jag skulle ha gjort. Min kära mobil har tydligen stängt av sig, även om den hade batteri, så mitt alarm ringde aldrig och sanna kunde då inte vakna. Stackars angie sitter i skolan själv och väntade på mig imorse. Du får spotta på min mobil, jag lovar.
Blir att plugga hemma idag och sedan dra till jobbet. Passa barn, jaaaaa. Så blir det plugg i skolan imorgon istället, och jag kommer använda mig av en hederlig alarmklocka istället! fy fan..

Har alla andra också haft en underbar start på morgonen? 

Bitter tjej säger hejdå.

dead space

Jag och älskling har precis ätit oss tjocka på egengjord pizza och sallad och nu avnjuter jag en kall öl. Äre fredag så är det. Babe sitter och spelar dead space 2, så jag får väl sitta och heja på honom och sen tvinga honom att spela Blur med mig. (ett bilspel)
Hoppas alla har en mysig fredag!



Friday

Nu är det dags för freeedaaagsmyyys..! eller inte.
Idag är det, trot eller ej, pluggtime! Fast idag sitter jag hemma i min sköna stol istället för i skolan och i deras stolar vars livsmål är att förstöra mina rygg. Jag och Angie är uppe i över 10 000 ord nu på vår uppsats, only minst 7000 ord to go! whop whop. Känns faktiskt lite gött att ha kommit över den gränsen. Sen om alla dessa ord är relevanta och bra, ja dee tar vi nån annan dag.

Ikväll kanske de kan bli lite fredagsmys med älskling som kom hem igår. saknat honom ja. Funderar på att göra egen pizza (yes angie såg din blogg och det såg yummie ut!) och äta morötter med dipp. Är det fredag så är det.

Ska också beställa klipptid och färgning inom en snar framtid. Sanna goes halvblond! Tycker det är så snyggt med blonda slingor på sommaren så det får det faktiskt bli :)

Jag längst till vänster, typ tre år sen. Blond and brown. ge mig sommar.nu


no pain no gain

Vårruset avklarat! Jag och sofia sprang på 35 minuter så vi är nöjda :) Idag är de pain i mina benhinnor och knäna av någon konstig anledning. men men det ska ju kännas att man lever! Efteråt blev de dusch och sedan till jennifer för att avnjuta vår välförtjänade picknickkorg. de var mys :)

Idag är det universitetet som gäller och plugg på c-uppsats. whopi freaking doo.




Mediabruset

Dagen:
Plugga c-uppsats
Sola
Äta mat
Springa vårrus
Dricka en kall öl på någons balkong

Fin dag om man tar bort plugg. Längtar tills ikväll när vi har "sprungit" klart och duschat och jag får dricka kall öl.
GO MEDIABRUSET! (gruppens namn)

Bjuder till och med på en bild idag! (osminkad men vem orkar bry sig när man ändå ska svettas om några timmar)


analyzing is tha shiet

Helgen har varit bra med mycket film och fina vänner och underbar pojkvän! Var även till kära mamma igår och fick två ute stolar, en matta och massa serietidningar! Älskar när folk rensar och ska slänga/ ge bort saker! Serietidningar har altid varit en stor del av mitt liv och min familj och mamma hade hittat en stor kartong med massa 91:an och Kalle Anka. Looove it. :)

Nu sitter jag i biblan på skolan (big shocker!) och analyserar bilder för allt jag har (nästan iaf..), det är väldigt lite tid kvar nu på denna termin och ångesten hänger sig kvar som en igel. Behöver hitta motivation till att bajsa ut 10 000 ord till. Någon som har något förslag?

Sen ska jag och angie hämta ut våra nummerlappar till vårruset och sen ska jag hem och försöka göra rent min katts sår i pannan. Han är inte den brightaste och har sprungit in i väggen så han fått en stor bula och sår. Tyvärr blir det nog snart vetrinären (det stavas inte så va?) så kattfisen får antibiotika och tratt. Dyrt men värt om han blir bättre. Han är min korkade fis <3

Peace out!

Lions make you brave, giants give you faith

You are my lion and my giant.



Sitter i skolan som vanligt, ångestar som vanligt. möööh.
Och så kanske jag inte kan springa vårruset utan gå, vilket inte är så kul. Men inflamation i benhinnor sucks donkey ass. Negativ idag sanna henriksson!

Inte varje dag man hittar en skämt i studentlitteratur.
"Varför är alla blondinvitsar så korta? - För att brunetterna ska klara av att komma ihåg dem."
höhö. jag tyckte det var roligt iaf..

Peace out!


ångest med stora bokstäver

Precis varit på möte med vår handledare för att diskutera c-uppsatsen än så länge. Väldigt fascinerande ämne och kan bli mycket bra om vår fråga kan svaras. Men väldigt osammanhängande text än så länge. Känns... bra och dåligt just nu. Har inte känt av ångesten innan men idag kickade den in damer och herrar! Nu blire för mig och Angie att skriva, tänka, skriva, diskutera, skriva och ångesta ihop dessa veckor som är kvar. yäy oss.

Brainfart.

 

Bye

du är för dålig för att kasta sten

Och jag är för dålig för att kunna koncentrera mig på the lovely c-uppsats. muääh. Blir så tråkiga inlägg här också, men det får ni stå ut med i några veckor. Sen är jag och angie pangie klara med skiten och då är det sommar och sol och kreativiteten att blogga roliga inlägg är tillbaka!

Idag dödar mina benhinnor mig för igår sprang sanna. I uppförsbacke. I skogen. Yääääy.
Fast att springa i skogen gjorde träningen roligare faktiskt. Jag älskar skogen, ingen som ser mig frusta som en tjur och så blir man mycket lugnare bland alla träd. 3 km blev det. Blir nog samma idag!

Uppsats here I come...
Bye *HOST*

Back to school

Valborg har varit jätte mysig med grillfrukost, solsken, grillkväll, öl och massa underbara vänner.
Igår blev det slappis dag och då läste jag ut boken som jag precis köpt på adlibris. Cirkeln heter den och jag rekomenderar den starkt! Sån där härlig ungdomsbok som jag aldrig kommer bli för gammal för. Det är första delen i en trilogi så nu måste jag vänta ända tills 2012 på nästa.. the horror! Den handlar om häxor och magi i en liten ort i Sverige. I love it. Check it out: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9129676053

Nu sitter jag i skolan som vanligt en vardag och försöker som vanligt att bajsa ut ord på denna c-uppsats from hell. Det går lagom bra idag.
Jag vill hem och äta kyckling, mysa med pojkvän och katt, springa (springa vill jag väl egentligen inte men är tvungen). Men får stå ut några timmar till in this hell hole och sen freeedom freeedom.

Bye *HOST*

RSS 2.0