<3

Någon mer än mig som tycker att min man ska ha glasögon?
Yummie!


Boktips

Har läst klart Kafka på stranden och domen är... Underbar bok som överraskar hela tiden. Sån där bok som får en att tänka lite extra :)
Rekomenderar den!




Bara att fortsätta med nästa bok. (Har några stycken som jag inte läst än och Sanna har ju all tid i världen eftersom sanna är vad man kan kalla arbetssökande) Och nästa blir Svindlande höjder av Emily Brontë.

Byye.


Fint väder betyder leka utomhus

Idag skiner solen (leker kurragömma ibland) så jag och babe gick in till stan och kollade lite. Han är ledig idag så äntligen får jag lite sällskap!
Jag ville ha en bok men den fanns inte så de blir att beställa från adlibris <3 Men istället hittade jag en fin väska på Indiska, den var på rea, och köpte några fjädrar på Panduro. Har velat haft ett sånt där snyggt örhänge länge nu men inte hittat något med fin fjäder. Då gör man eget smycke istället! Hittade fina fjädrar för 14 spänn och gjorde ett örhänge när jag kom hem.

Vad tycks? (Dont mind my crazy eyes.)


Och här är väskan. Tog dock bort lite tjaffs på den.



Nu blire att göra egen pizza till middag och sen.. mysa med babe?

Bra dag!


Onsdag

"Människor föds för att leva, inte sant?
Men ju längre jag levde, desto mer förlorade jag det jag hade inuti mig och blev tom.
Och jag slår vad om att ju längre jag lever, desto tommare och värdelösare blir jag.
Det är något underligt med det. Det är inte tänkt att livet ska vara så här!
Är det inte möjligt att ändra riktning i livet, att ändra destination?"


- "Kafka på stranden av Haruki Murakami"


Its one of those days.
När börjar mitt liv känsla.

Eureka!

Toalettgubbarna did it! Så nu kan man äntligen spola normalt igen på toan och Sanna kunde kissa. Det var ett litet hallelulja moment.

Sen kunde jag gå och handla och fixa mat. Tacofyllda paprikor med creme fraiche och sallad blere.
Nu ska jag flöta i soffan och vänta på babe som blev tvingad att jobba idag.

Kul att äta mat med färg!

Bortspolad?

Det bådar aldrig gott när killarna som är i badrummet och fixar toaletten kommer ut och säger "ööhm.. det har hänt en olycka..". Till min glädje var det inte vatten som sprutade överallt eller något liknande, utan porslintanken hade spruckit. Till INTE min glädje kanske de kunde fixa en ny tank men om inte var vi tvungen att hälla en hink med vatten i toaletten varje gång vi utförde våra ärenden..
Herrarna har nu försvunnit in a quest att hitta en ny tank och Sanna är kissnödig. fan.

To be continue..

missing: sunshine

Soolen vart är du?
Idag skulle jag, angie och katarina ha åkt båtbuss till marieberg för att sedan steka i solen. Men gissa min besvikelse när jag vakna imorse och möttes av mörka moln.. tycker solen kan sluta leka kurragömma bland molnen och komma fram istället.
Så de blev ingen båtbuss idag men får hoppas på en solig dag snart. Jag har istället sytt klart en liten gardin till köket med ett tyg man antingen hatar eller älskar (I lööve it). Och sedan ska jag iväg till lilla Almis kissen och ge henne mat och sällskap :)

Vad gör man på en molnig lördag?
Brygger kaffe och läser en bok och lyssnar på sin pojkvän som skriker på xboxen? Ja men de låter bra tycker jag.
Peace out!



frånvaro

Jag vet, jag vet! Det var miljoner år sedan jag skrev något i min lilla blogg, men ärligt talat har det inte hänt för mkt i mitt liv så hade ingen direkt inspiration att skriva.
Jag är helt klar med vad skola heter och är nu officiellt arbetslös (eller arbetssökande!).
Mina dagar består av att, sola när vädret vill, läsa böcker, lösa sudoku, passa kisse åt fia, och vara riktigt huslig. Måste säga att jag har blivit kick-ass på att hålla rent. typ.
Jag försöker också hitta ett jobb och väntar spänt på att något företag kan ringa mig. Hur ointressant kan jag vara? blö.

Nu ska jag göra mig kaffe och läsa en bok kanske. Kan tipsa om en bra bok som jag läser just nu, "Kafka på stranden" av Haruki Murakami. Den är sådär underbart konstig och spännande!

See ya later.

RSS 2.0